Kedves Hallgatók!

Az április 27-re tervezett Intézeti Tehetségnap beleolvad a kari szintű próba TDK rendezvényébe, amelynek időpontja május 4! A megmérettetésnek nem feltétele előzetes írásos anyag beadása, de az alább részletezett pénzjutalomban csak az részesülhet, aki rendelkezik ilyennel. A részletek:

 

Írásbeli forduló: Min. 4000 szavas, akár befejezetlen dolgozat benyújtása (1,5-es sorköz és 12-es Times New Roman betűtípus, 9–10 oldal), amibe csak a szöveg és a lábjegyzetek számítanak bele, a tartalomjegyzék, bibliográfia és esetleges egyéb mellékletek nem; a pályamunka leadását két nyomtatott példányban az intézeti TDK-felelősnél (Bodrogi Ferenc Máté) nyomtatva, lehetőleg spirálozva, a témavezető feltüntetésével kérjük! Ezt két bíráló értékeli.

 

Határidő: 2018. április 9.(konzultációs hét utáni hétfő)

 

Az írott anyag bemutatása ppt-prezentációval 20 percben, melyet 10 perces megbeszélés követ. A rendezvény alapvetően nem verseny, hanem szakmai gyakorlás, tudományos szárnypróbálgatás, de a legjobbak pénzjutalomban részesülnek: I. díj 50.000 Ft, II. díj 40.000 Ft, III. díj 30.000 Ft.

 

Szóbeli bemutatás időpontja: május 4. (pontosabban hamarosan)

 

Egy-egy jól sikerült szemináriumi-, illetve záródolgozattal is lehet jelentkezni! Tegyétek próbára magatokat bátran. További információ: bodrogi.ferenc@arts.unideb.hu